• Miljøprogram

    Federation of Fly Fishers Denmark

  • Medlemskab

    Federation of Fly Fishers Denmark

  • Danish Fly Festival

    Federation of Fly Fishers Denmark

Efter en pause i CPH afdelingen er det en fornøjelse at byde velkommen til nye arrangementer i foråret. Det vil stå på fluebinding, splitcanestænger, kastekursus og flere andre ting. Alt sammen ting du har adgang til som medlem af FFFD.

Se for tilmelding til de enkelte arrangementer i højre side af denne side.

Vi glæder os til at se dig i FFFD - CPH

 

Kære FFFD medlem på Sjælland og omkringliggende øer og holme. Efter i en periode at have ligge lige lovligt vel underdrejet, er vi nu ved at fylde lidt aktiviteter ind i kalenderen. Vi prøver at få et arrangement op en gang om måneden, typisk den sidste torsdag i måneden og typisk kl 18, - dog kan der være visse afvigelser til dette.

Vi kan i kalenderen tilbyde fluebinding og foredrag, og når det bliver lidt lunere i vejret, vil der også komme kastetræning på programmet.

Hvis du sidder og tænker, - "jamen hvad skal jeg så lave resten af måneden", så er du velkommen til at komme på gæstevisit i KSK, hvor vi binder fluer hver onsdag kl. 18 i den mørke del af halvåret (ferier og helligdage undtaget). Du kan altid dagen før sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre om der er fluebinding den pågældende onsdag, inden du kommer ned. Ring på klokken på trådlågen inde gennem porten til nr. 17-19 på Wilkensvej, 2000 Frederiksberg.

 

 

 

Forrige sæson:

Tirsdag aften i strålende solskin havde vi den store glæde af at have kasteinstruktør Thomas Lang på besøg i FFFD-København. Thomas fik på en meget rolig og indlevet måde korrigeret forskellige kastefejl og uvaner hos deltagerne elegant tilpasset den enkeltes niveau. Personligt kan jeg sige at jeg havde et stort udbytte af aftenen med korrektion af nogle kastefejl som jeg skal have arbejdet en del med i fremtiden.

Ti FFFD'er var mødt frem til arrangementet, der fandt sted i slusen ved siden af Sjællandsbroen.

Her ser du lidt billeder fra aftenen:

 

 

 

 

 

Så er der ved at tegne sig et program for den kommende sæson i FFFD-København 2016/17. Der vil stadig løbe lidt arrangementer ind, så hold dig opdateret her på siden, hvor du kan se arrangementerne i kolonnen til højre.

Vel mødt til de kommende arrangementer og husk, - har du idéer til kommende arrangementer, så lad os det vide på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Aftenstemning fra Karup Å

Aftenstemning Karup Å 

 

 Afdansningsbal

Torsdag den 26. maj holder FFFD-CPH sidste arangement her i foråret, men glæd Jer trygt, vi vender tilbge med en række arrangementer til efteråret, hvor det første vil løbe af stablen den 29. september. Emnerne for efterårets arrangementer er endnu ikke planlagt, og vil skal nok finde på noget, men er der noget du særligt efterlyser med relation til fluefiskeri, så lad os det vide på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - og vi vil gøre hvad vi kan for at få det arrangeret.

På torsdag bliver det fluestikket vi byder op til dans til et lille uformelt hyggearrangement med kaffe, - og måske et stykke kage, - hvem ved? Find fluestikket, lidt bindetråd og en flad 20'er frem, så har vi lidt kroge og nogle fjer vi kan muntre os med, hvis du lige skal have fyldt op i flueæsken, eller bare har lyst til at hygge dig med lidelsesfæller.

Vel mødt kl 19 i KSK's lokaler Wilkensvej, - ind gennem porten mellem nummer 17 og 19 og så til højre.

 

 Fluebinding med John Mortensen

Til  næste arrangement, der står i fluebindingens tegn, har vi fået John Mortensen til at komme ned og binde en super rejeflue til kysten igen. Det løber af stablen den 31. marts i KSK's lokaler på Frederiksberg. Der er plads til 12 deltagere, så skynd dig at melde dig til på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil være sikker på at få en af pladserne.

Det koster en flad 20'er til dækning af materialer. FFFD vil være vært med lidt kaffe og kage.

Link til hvad John binder http://flyfestival.dk/fluebinding/fluebindere/14-fluebinding/fluebindere/154-john-mortensen

 

 

 

 

På besøg hos lædersmeden 

I februar var vi på besøg hos Lædersmeden Klavs Graae, for at lære lidt om materialer, værktøj, nål og tråd m.m., der er er brug for, hvis man vil prøve at arbejde med læder. Aftenen gjorde på ingen måde deltagerne til lædersmede, men gav en god inføring i emnet. Klavs har lavet læder i mindst 50 år, som også kom klart til udtryk i de fantastiske ting han laver. Arrangementet var lagt an på at deltagerne stillede spørgsmål, som Klavs besvarede, hvorved vi kom ud i de emner, der lå de tilstedeværende på sinde.

Dette link er til Læderiets e-katalog, som Klavs anbefalede at købe værktøj i, hvis du pusler med tanken om selv at gå i gang http://www.e-pages.dk/laederiet/7/

Personligt kom jeg inspireret hjem og skal have købt mig det mest basale værktøj samt lidt læder at øve mig på, - kan være at det går lidt ud over antallet af fluer, der bliver bundet i den mørke sæson...

Her er lidt stemningsbilleder fra arrangementet:

     

     

 

Aktiviteter

26-03-2020 18:00

26-04-2020 14:00 -16:00