27
feb
2020

Kystfluebinding med Steen Christensen

27-02-2020 18:00
Gratis
Kystfluebinding med Steen Christensen

Så skal der snøres våben til den kommende sæson på kysten.

Vi skal i aften binde en kystflue eller to under Steen Christiansens kyndige vejledning. Arrangementet finder sted i KSK's lokaler Wilkensvej på Frederiksberg kl 18.00. Ind gennem porten til nr. 17-19 og ring på klokken, der hænger på trådlågen til højre. 

Husk at medbringe fluestik og bindegrej. Hvis du ikke har nogen af delene, så giv besked og vi vil forsøge at skaffe lidt du kan låne på aftenen.

FFFD-CPH vil brygge en kop mokka og sælge for at der er lidt sødt til ganen.

Tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og husk, at man skal være medlem af FFFD for at deltage.

 

 

26
mar
2020

Splitcane med Jens Ryhl

26-03-2020 18:00
Gratis
Splitcane med Jens Ryhl

Der er ikke noget som at stå med et lækkert stykke håndværk i hånden. Og lækkert håndværk er lige netop aftenens emne. Vi skal nemlig høre om hvordan man bygger splitcanestænger og se nogle af Jens Ryhls pragteksemplarer af fint forarbejdet bambus.

Vil du i gang med at lave dine egne fiskestænger er det helt klart en aften du bør sætte af i kalenderen. Meld på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om du kommer og husk at aftenen er kun for medlemmer af FFFD

FFFD-CPH laver en kop tår kaff' og sørger også for lidt sødt til ganen.

 

26
apr
2020

Kastekursus med Asger von Wenck

26-04-2020 14:00 -16:00
Gratis
Kastekursus med Asger von Wenck

Er dine linebuer for store, lander fluen ikke i forlængelse af fluelinen eller er der andet, der driller så kom ud i Sydhavnen ved slusen denne eftermiddag. Tag lidt varmt tøj på og en god fluestang med tilhørende line og forfang og tag lidt uldgarn eller lignende til at binde på forfangsspidsen så vil vi afholde kastetræningsdag, så du kan få pudset dine færdigheder af med enhåndsstangen.

Vi mødes i på kastebroen, der ligger lige op til Sjællandsbroen. Der er to timers parkering på "Ved Stigbordene", men kig nøje efter skiltningen!

Tag også en termokande med lidt varmt at drikke, så skal vi nok sørge for lidt brændstof til hjernen i form af noget slik eller kage.

Tilmeld dig, hvis du er medlem af FFFD på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aktiviteter

26-03-2020 18:00

26-04-2020 14:00 -16:00